Spelen in Meijendel

Kom ook langs! 

In Meijendel kun je heerlijk spelen. Zo hebben we een waterspeelplaats naast De Tapuit, ons bezoekerscentrum, voor jonge kinderen. Lekker kliederen met water en zelf voelen hoe nat het water is! Opdrogen kan daarna op het terras van de pannenkoekenboerderij. Nog niet uitgespeeld kun je heerlijk ravotten in ons Monkeybos. Kinderen kunnen hier letterlijk en figuurlijk de natuur beleven. Ze kunnen er hutten bouwen, in bomen klimmen, er is een kabelbaan, een uitkijktoren, hele grote waterleidingbuizen waar ze doorheen kunnen lopen en nog veel meer. Te veel eigenlijk om op te noemen. Je moet het echt zelf komen beleven!
Spelen Tapuit Dunea

Ben jij een echte speurneus?

De speurtocht Langs lianen en letterbomen leidt over kleine, kronkelige paadjes en is leuk voor kinderfeestjes, gezinnen, schoolklassen (groep 3 t/m 8). Als je onderweg goed oplet, hoor je de dieren en zie je de zaden en sporen van het bos. Met deze wandeling van drie kilometer kom je langs bijzondere plekken en vreemde bomen. Als je alle activiteiten doet, ben je ongeveer twee uur bezig. Wandel je mee? Je kunt de speurtocht ophalen bij De Tapuit.

Goed om te weten

  •  Het maximum aantal deelnemers bestaat uit één klas, verdeeld in groepjes van vier kinderen. Ieder groepje moet een begeleider hebben. Er gaat geen begeleider van Dunea mee.
  • De kosten per speurtocht zijn € 0,50.
  • Je kunt de speurtocht ook gratis downloaden.

Download de speurtocht