Nestcams kerkuil

Volg de kerkuilen 

In het hart van Meijendel staat De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea. Duizenden mensen zijn hier al eens geweest om duin en water te beleven. Wat zij niet weten, is dat De Tapuit bewoners heeft. Hoog boven de drukte van de bezoekers in de nestkast leven kerkuilen. Tijdens het broedseizoen kun je op deze pagina de kerkuilen volgen. 

Nieuws en leuke weetjes

/-/media/images/nieuws/kerkuilen-24-maart-2020-mobile.ashx

Even opfrissen

De lente was in de voorgaande weken nog erg ver te zoeken. Deze week kwam daar verandering in. Opeens zat de lente in de lucht. Zo hoorden we de...

Lees meer over Even opfrissen

/-/media/images/nieuws/header-mobile-live-2020.ashx

We zijn live!

Bovenin De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel, wonen in een nestkast 2 kerkuilen. Vanaf vandaag volgen we hen weer live op onze...

Lees meer over We zijn live!

/-/media/images/torenvalk-en-kerkuil/prooioverdracht-kerkuilen-2019-mobiel.ashx

Het beeld gaat weer op zwart

Voor de laatste keer kropen onze duinwachters Joeri en Bart in de pen om het nestcamseizoen bij de kerkuilen samen te vatten.

Lees meer over Het beeld gaat weer op zwart

Social media Facebook kerkuil torenvalk nestcams Dunea
Banner naar dunea dunea doe dingen
Kerkuil webcam Dunea

Meer informatie? 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een e-mail.

Meepraten? Dat kan!

Wil jij meepraten over wat jij gezien hebt? Of heb jij vragen voor andere volgers? Dat kan via Disqus hieronder. Aanmelden kan via verschillende social mediaplatformen of via Disqus. Wil je de laatste reacties lezen?  Sorteer de discussie hieronder dan op 'Sort by Newest'.