Tarieven in de duinen

De toegang tot een groot deel van duingebied Meijendel (Den Haag/Wassenaar) is gratis, ook het parkeren op de parkeerterreinen bij de ingang aan de Meijendelseweg is gratis. Aan sommige dingen zijn echter ook kosten verbonden. Deze tarieven staan hieronder genoemd.

 1. Dagkaart voor Kijfhoek & Bierlap en Solleveld

  Een dagkaart voor het gebied Kijfhoek & Bierlap kost € 2,00 incl. 9% btw. Een dagkaart voor het gebied Solleveld (Monster), kost € 2,00 incl. 9% btw. 
  Ben je beschermer van Stichting het Zuid-Hollands Landschap, dan krijg je 50% korting op dagkaarten voor Kijfhoek & Bierlap en voor Solleveld. Je betaalt dan € 1,00 per dagkaart incl. 9% btw. Dit tarief geldt ook voor maximaal 3 introducés.

 2. Thema-excursies

  Dunea organiseert regelmatig thema-excursies in de duinen. Op onze excursiepagina staat welke excursies worden georganiseerd en de prijs daarvan per persoon. De meeste excursies kosten € 5,00 per volwassene en € 2,50 per kind (tot 12 jaar).

 3. Groepsexcursies

  We organiseren een groepsexcursie: 'Op pad met de duinwachter'. De excursie voor groepen van 15 tot 20 volwassenen kost € 75,00. 

 4. Excursies voor scholen

  Voor leerlingen en studenten biedt Dunea 2 educatieve excursies aan: een natuurexcursie (voor alle leeftijden) en een drinkwaterexcursie (vanaf 10 jaar). De prijs hiervan is € 60,- per excursie. Excursies bevorderen de algemene ontwikkeling en zijn daarom niet btw-plichtig.

 5. Activiteitencentrum

  Naast bezoekerscentrum De Tapuit ligt activiteitencentrum Meijendel. Deze ruimte is als vergaderlocatie te huur. Een dagdeel kost € 234,00 en een hele dag kost € 416,00 incl. 21% btw. Aan maatschappelijke en aan Dunea gerelateerde organisaties kent Dunea een korting toe van 50%. Meer informatie vind je op de activiteitencentrumpagina