Lancering winactie: duindieren top 10

De afgelopen maanden hebben we wekelijks de #duinverhalen van collega’s en vrijwilligers gedeeld. In hun verhalen lees je waarom zij met zoveel passie in onze duinen werken. En nu zijn we benieuwd naar jouw verhaal…

In juni willen we een heuse ‘duindieren top 10’ delen, met daarin de mooiste, uniekste en interessantse duindieren. De top 10 wordt opgesteld op basis van inzendingen. Met behulp van een winactie roepen we onze socialmediavolgers en andere natuurliefhebbers op om een foto + verhaal over hun favoriete dier uit onze duinen in te sturen. Deze oproep plaatsen we op Instagram (@dunea_nl en @duingebieden_dunea), Facebook (Dunea en De Tapuit) en Twitter (Dunea en De Tapuit). En natuurlijk op onze website!

Dus breng jij weleens een bezoekje aan de duinen? Geniet je ook zo van de prachtige natuur en de dieren? En maak je daar weleens een foto van? Laat ons dan weten wat jouw favoriete duindier is (én waarom) en misschien zie je jouw dier wel terug in de top 10. Eindigt jouw duindier op de eerste plaats? Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs!

Klik hier voor de voorwaarden en doe mee!

Tip: heb je wat inspiratie nodig voor je verhaal? Lees dan hier alle duinverhalen!