Kinderactiviteiten

Kom ook langs!

Regelmatig organiseren we in De Tapuit, bezoekerscentrum van Dunea, activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Van knutselen tot een speurtocht, je bent van harte welkom! We zetten bij de activiteit wat de kosten zijn en of je je wel of niet moet aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Speurtocht: zoek de lente!

Datum: 23 februari tot en met 3 maart 
Tijd: Tijdens openingstijden van De Tapuit
Kosten: Gratis
Startpunt: De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea

Ga tijdens de voorjaarsvakantie op avontuur in Meijendel. De speurtocht is 1,5 kilometer lang en komt door het Monkeybos. Onderweg ga je op zoek naar de lente met behulp van een boekje. Kijk goed om je heen en speur naar vogels, klimbomen en jonge blaadjes. En nog veel meer! Jij komt toch ook?
Van te voren aanmelden is niet nodig.


Speurtocht: eitje! 

Datum: 19 april tot en met 22 april
Tijd: Tijdens openingstijden van De Tapuit (geopend tijdens Goede Vrijdag en Pasen)
Kosten: Gratis
Startpunt: De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea

Kom in het paasweekend lekker speuren in Meijendel. In Meijendel wonen allerlei soorten vogels. Vogels bouwen graag een nest voor hun eieren in de duinen. Maar welke ei hoort bij welk vogel? Je ontdekt het tijdens deze speurtocht! Heb je alle antwoorden gevonden? In De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea, krijg je een chocolade-eitje als prijsje. De route is 1,5 kilometer en gaat over spannende, onverharde, paden. Natuurlijk kom je ook door het Monkeybos.
Van te voren aanmelden is niet nodig.