Nieuws

Hier vind je een aantal personele wijzigingen.

Wijzigingen personeel Dunea

Er zijn de afgelopen 4 jaar vijf duinwachters met pensioen gegaan. Duinwachter Joeri vertrekt per 1 april naar de PWN. Eind 2019 is er toestemming vanuit het management van Dunea gekomen voor het extern openstellen van vacatures voor nieuwe duinwachters, een specialist educatie en voorlichting en een specialist recreatie.

Intern zijn er ook diverse vacatures vervuld, duinwachter Boris is nu naast duinwachter ook specialist fauna en duinwachter. Gino is nu naast duinwachter ook specialist toezicht. Duinwachter Wilco is nu coördinator natuur, water en recreatie in het beheerteam geworden. Monique Jehee is coördinator activiteiten en evenementen en Miranda Bink is naast medewerker bezoekerscentrum ook de coördinator monitoring vrijwilligers.

In 2020 verwachten we het team van de duinwachters weer te hebben aangevuld tot 12 man/vrouw. Op 15 januari begint Niek Eilander als specialist educatie/voorlichting. Hans Lucas gaat in het voorjaar met pensioen. Hans is eigenlijk onvervangbaar, maar we zijn wel aan het zoeken naar een goede vervang(st)er. Bas van Santen komt het beheerteam versterken.

Er wordt nog naar mensen gezocht. Zie hier een overzicht van de vacatures.

Door: Eric van Gerrevink/Miranda Bink