Kinderfeestjes in Meijendel

Het duingebied Meijendel en De Tapuit bieden volop mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren! Ga op pad in de natuur met een speurtocht, doe een GPS-tocht of een natuurfotoworkshop. Hutten bouwen, klimmen in het Monkeybos of lekker kliederen met water bij de waterspeelplaats behoren ook tot de mogelijkheden.

Speurtochten

Avontuurlijk op pad in het bos? Kom dan naar het bezoekerscentrum en ga op avontuur met een leuke speurtocht. Er zijn twee speurtochten op te halen bij De Tapuit: de Duintuin Speurtocht en Langs Lianen en Letterbomen.
Meer informatie over speurtochten

Natuur is een feest

Natuur is een feest biedt activiteiten voor bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes, familiefeesten, uitstapjes voor schoolklassen en BSO groepen. Katapult schieten? Herten besluipen? Eetbare planten zoeken en koken? Het kan allemaal bij Natuur is een feest!
Meer informatie over Natuur is een feest

GPS kinderfeestje

Ontdek de mooiste plekjes van Meijendel met deze GPS puzzeltocht langs kronkelende paadjes. Onderweg moeten er tien vragen worden beantwoord over dieren, planten en water én worden er vragen gesteld over de jarige. Ook moeten er cijfers worden verzameld die samen het eindcoördinaat zullen vormen.
Meer informatie over het GPS kinderfeestje