Karaffen voor kraanwater in de horeca

Kraanwater is niet alleen lekker, het is ook duurzaam. Geen wonder dat steeds meer mensen in de horeca om een karafje kraanwater vragen. En gelukkig zijn er veel horecaondernemers die daar graag gehoor aan geven. Om dat verder te stimuleren, stelt Dunea vanaf volgende week gratis karaffen beschikbaar voor de horeca in ons leveringsgebied.

Dunea wil graag het drinken van kraanwater promoten: het is duurzaam kwaliteitsproduct, gezuiverd in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kraanwater drink je wat ons betreft dan ook niet alleen thuis, maar ook in de horeca. Horecaondernemers hebben ons laten weten ook graag een karaf kraanwater op tafel te zetten. Dat is niet alleen gastvrij maar ook duurzaam. Om dat verder te stimuleren hebben we nu prachtige duinwater-karaffen laten maken. Zo wordt het serveren van een karaf kraanwater nog leuker en eenvoudiger.

De eerste 12 karaffen stellen we gratis beschikbaar aan horecaondernemers in ons leveringsgebied. Vanaf 4 september trappen we de campagne af in Den Haag op de Grote Markt. Ook burgemeester Paulien Krikke zal bij de overhandiging van de eerste kraanwaterkaraffen aanwezig zijn en zo dit duurzame initiatief ondersteunen.

Horecaondernemers kunnen 12 gratis karaffen bestellen op www.dunea.nl/duinwateroptafel.