Duinwater op tafel

Dunea is trots op het water dat uit de kraan stroomt. We zuiveren het met veel passie in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kraanwater is niet alleen verfrissend lekker, maar ook verfrissend duurzaam. Geen wonder dat steeds meer mensen in de horeca om een karafje kraanwater vragen. En gelukkig zijn er veel horecaondernemers die daar graag gehoor aan geven.

Door het schenken van kraanwater voorkomen we onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en uiteraard de transportkosten die daarbij komen kijken. Daarom hebben wij de kraanwatercampagne 'Duinwater op tafel'. Wij bieden de karaffen, de ondernemer doet de rest!

Download de flyer

Duinwater op tafel karaffen Dunea

Karaffen bestellen voor horecaondernemers

De twaalf gratis karaffen bestel je hier. Laat je groene hart spreken en serveer het als 'service van de zaak' of bied het aan tegen een kleine vergoeding. De karaffen zijn beschikbaar in groot en klein formaat. Het kleine formaat is uitermate geschikt voor een glaasje water bij een kopje koffie. Meer karaffen bestellen? Een doos met zes extra exemplaren kost € 52 (incl. verzendkosten).

Bestel de karaffen

Waar kun je de karaffen vinden?

Ben jij benieuwd waar je in jouw gemeente kraanwater drinkt in de horeca? Kijk dan op onderstaande kaart. Let op: het duurt enkele seconden voordat de kaart geladen is.