Dunea 150 jaar: korting en een spannend verhaal

Het jubileumjaar komt op stoom! We trakteren onze klanten op jubileumkorting op een regenton bij zeven bekende tuincentra. Ook verscheen dit voorjaar de tweede podcast met een aflevering over (spannen)de duinen.

Een ton om te (be)sparen 

Wie jarig is trakteert! In nauwe samenwerking met een aantal tuincentra in het leveringsgebied, zijn we een regentonactie gestart. Drinkwater gebruiken voor de tuin is immers zonde en planten drinken liever regenwater. Daarom moedigen we bewust en duurzaam watergebruik in de tuin aan onder het motto: ‘probeer deze zomer in de tuin de kraan over te slaan’. In een video geven we een aantal tuintips. Maakt uw thuis al optimaal gebruik van wat er valt? 

Podcast 2: werken in de duinen

In het jubileumjaar komt elke twee maanden een nieuwe podcast uit, waarin een huidige en een gepensioneerde medewerker de rijke geschiedenis van duin en water bespreken.  In de tweede aflevering gaan vader Hans en zoon Bart van Engeldorp Gastelaars met elkaar in gesprek over hun werk in de duingebieden die Dunea beheert: Solleveld, Meijendel en Berkheide. De twee natuurliefhebbers vertellen over struinen door de duinen en hoe een nachtexcursie bijna uit de hand liep. Ook de invloed van Dunea's samenwerking in Nationaal Park Hollandse Duinen komt aan bod.

Contactpersoon: Arie Spruit, teammanager Corporate Marketing & Communicatie