Vraag kraanwater op tafel!

Dunea is trots op haar duurzame, lekkere product. Graag zien we dat onze gemeentelijke aandeelhouders, maar ook zoveel mogelijk hotels, restaurants en cafés elke druppel water duurzaam inschenken. Daarom brengen we onze karaffencampagne opnieuw onder de aandacht.

Het opengaan van veel horeca op 1 juni was een uitstekend moment om onze karaffenactie nieuw leven in te blazen. Meer aandacht voor de lijdende horeca en tegelijkertijd een kans bieden om te verduurzamen. Door het schenken van kraanwater via onze karaffen voorkomen we namelijk onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en uiteraard de transportkosten die daarbij komen kijken.

Wat houdt de actie in?

Horecaondernemers die ons kwalitatief hoogwaardige kraanwater op de kaart te zetten, of in elk geval op tafel, kunnen via onze website eenvoudig twaalf gratis karaffen aanvragen. Het moet daarbij wel gaan om een locatie in ons leveringsgebied. Sinds de start van de campagne in 2017 vroegen al meer dan 250 ondernemer de karaffen aan. En binnen enkele dagen na de herstart van de campagne waren er alweer elf nieuwe ondernemers uit acht verschillende gemeenten die kraanwater willen aanbieden in onze gratis set karaffen!

Helpt u mee?

Iedereen kan zijn of haar druppeltje bijdragen aan een duurzame wereld. Schenkt (de horeca van) uw organisatie al kraanwater? Mis deze kans om te verduurzamen niet. Kent u een horecaondernemer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Informeer hen over de karaffencampagne.

Meer informatie?

Bekijk onze pagina 'Duinwater op tafel'.