Duinwater op tafel

Kraanwater in de horeca

Dunea is trots op het water dat uit de kraan stroomt. We zuiveren het met veel passie in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kraanwater is niet alleen verfrissend lekker, maar ook verfrissend duurzaam. Geen wonder dat steeds meer mensen in de horeca om een karafje kraanwater vragen. En gelukkig zijn er veel horecaondernemers die daar graag gehoor aan geven.

Door het schenken van kraanwater voorkomen we onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en uiteraard de transportkosten die daarbij komen kijken. Daarom zijn wij gestart met onze kraanwatercampagne 'Duinwater op tafel'. Stap voor stap rollen we deze actie uit in de 19 gemeenten binnen ons leveringsgebied. Wij bieden de karaffen, de ondernemer doet de rest!

Karaffen met water en fruit

Karaffen bestellen voor horecaondernemers

De twaalf gratis karaffen bestel je hier. Het duinwater zelf tap je gewoon uit de kraan. Bied het aan voor een klein bedrag. Of laat je groene hart spreken en serveer het als 'service van de zaak'. Wil je meer karaffen bestellen? Dan kun je hetzelfde formulier gebruiken. Een doos met zes exemplaren kost € 52 (incl. verzendkosten).

Bestel de karaffen

Waar kun je de karaffen vinden?

Ben jij benieuwd waar je in jouw gemeente kraanwater drinkt in de horeca? Kijk dan op onderstaande kaart. Let op: het duurt enkele seconden voordat de kaart geladen is.

Indonesisch restaurant Soeboer: Het is een onwijs gaaf initiatief. Dunea heeft het lekkerste kraanwater dat er is. En de karaffen staan erg mooi op onze tafels.