Duinwater op tafel

Dunea is trots op het water dat uit de kraan stroomt. We zuiveren het met veel passie in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kraanwater is niet alleen verfrissend lekker, maar ook verfrissend duurzaam. Geen wonder dat steeds meer mensen in de horeca om een karafje kraanwater vragen. En gelukkig zijn er veel horecaondernemers die daar graag gehoor aan geven.

Door het schenken van kraanwater voorkomen we onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en uiteraard de transportkosten die daarbij komen kijken. Daarom zijn wij gestart met onze kraanwatercampagne. Stap voor stap rollen we deze actie uit in de 19 gemeenten binnen ons leveringsgebied. Wij bieden de karaffen, de ondernemer doet de rest!

Ben jij benieuwd waar je in jouw gemeente kraanwater drinkt in de horeca? Kijk dan op onderstaande kaart.

Save

 

 


Ben jij horecaondernemer?

Elke horecaondernemer binnen ons leveringsgebied mag meedoen en krijgt van ons gratis 12 karaffen. Als ondernemer hoef je dus niet te wachten op de estafette. Bestellen kan ook op eigen initiatief.

Win een karaffenset voor thuis

Post een foto van onze kraanwaterkaraf op social media. Bijvoorbeeld van tijdens het kerstdiner in een van de aangesloten horecaondernemingen. Mention @duinwateroptafel op Facebook of post op Instagram en Twitter met #duinwateroptafel. Zo maak je kans op deze prachtige karaffenset voor thuis. Samen sporen we nog meer consumenten aan om te kiezen voor duurzaamheid! De winnaars worden in week 3 bekend gemaakt op Facebook en op deze website. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Nog niet alle gemeenten in ons leveringsgebied doen mee met de campagne. Voor deze gemeenten starten we in het nieuwe jaar ook een leuke winactie!