Banner Image
Extra karaffen nodig?

Zijn je gasten zo enthousiast over Duinwater dat je karaffen tekort komt? Geen probleem! Je kunt ze altijd nabestellen.

Bestel extra karaffen

Duinwater ook in jouw restaurant?

Dunea duinwater: duurzaam verfrissend

Of je water nu ‘solo’ serveert of als begeleider van een goed glas wijn: water verfrist altijd. Dat geldt zeker voor Duinwater. Waarom? Omdat het wordt gewonnen in Nationaal Park Hollandse Duinen. Omdat het na een uniek, natuurlijk zuiveringsproces de kraan uit stroomt. Omdat er geen vrachtwagen of plastic aan te pas komt. En omdat je het vanaf nu kunt serveren in één van de stijlvolle karaffen die je van ons krijgt. Kraanwater met klasse dus.

Voor een klein bedrag of als service van de zaak?

Voor een kwaliteitsproduct willen klanten best wat betalen. Zeker als je het stijlvol presenteert. Maar je kunt een karaf Duinwater natuurlijk ook aanbieden als ‘service van de zaak’. Zo toon je dat je een groot hart voor duurzaamheid hebt. Onze suggestie voor op het menu: Vers duinwater, fris uit de kraan. Duurzaam en rechtstreeks uit Nationaal Park Hollandse Duinen.

Natuurlijk laat je graag zien dat je duinwater schenkt

Bij de karaffen vind je een deursticker waarmee je gasten kunt laten zien dat je Duinwater schenkt. Of wijs gasten via de menukaart en de tafelkaartjes op deze verfrissende service. Als je dat doet, wordt jouw horecagelegenheid vermeld op de kraanwaterkaart en gepromoot in social media. Dat je Duinwater schenkt, mag iedereen weten!

Extra karaffen nodig? Geen probleem!

Zijn je gasten zo enthousiast over Duinwater dat je karaffen tekort komt? Je kunt ze altijd nabestellen. Een doos met zes exemplaren kost € 52, inclusief verzendkosten. Dat lijkt misschien veel, maar we maken er geen dubbeltje winst op. En voor dat geld worden ze ook nog eens met liefde in duurzame inpakchips gewikkeld die je zo in de groenbak mag storten. Meteen bestellen? Het kan via duinwateroptafel@dunea.nl.

 

http://dunea.m9.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?wpEncId=d3htTTA7jf&wpMessageId=1055&userId=3900485&command=viewPage&activityId=test&encId=1