De groeiende waarde van duin & water

2021 is van start. Met ambitieuze doelen bouwen we de komende jaren verder aan toekomstbestendigheid van duin & water. Daarbij maken we graag het verschil voor onze omgeving. Werk u samen met ons aan De groeiende waarde van duin & water?

Klimaatverandering, bevolkingsgroei, toenemende digitalisering en de energietransitie zijn flinke uitdagingen, waarmee we dagelijks te maken hebben. Ook plotselinge ontwikkelingen, zoals de coronapandemie, vragen om ons aanpassingsvermogen.  

Voort, met ambitie! 

De afgelopen jaren heeft Dunea grote stappen gezet om deze en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden, zoals het multi-bronnenprogramma, multi-utility samenwerkingen en aquathermie. Ook zijn we wendbaarder en ondernemender geworden en hebben we onze bedrijfsvoering verduurzaamd. Met onze koers De groeiende waarde van duin en water bouwen we voort op dat fundament, met ambitie.  

Vijf strategische doelen 

In onze nieuwe strategie staan vijf strategische doelen waarmee we de komende jaren het verschil willen maken voor onze omgeving: Samen voor elke klant, Dunea klimaatneutraal, Waardevolle duinen, Slim assetmanagement en Aantrekkelijk werk.  

Evalueren en bijstellen 

Onze strategie is niet meer voor vijf jaar vastgesteld. Ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat we hebben besloten deze koers de komende jaren regelmatig te evalueren en waar nodig bij te stellen. Wellicht (weer) op basis van uw inbreng? 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Willemijn Bouland, corporate strateeg.