Evenementenwater

Kraanwater op uw evenement

Kraanwater schenken op uw evenement is duurzaam en gastvrij. Dunea maakt het u makkelijk met evenementenwater. Dit is een kant-en-klaar tappunt, tegen kostprijs geleverd op locatie.

Verfrissend duurzaam

Met evenementenwater zijn plastic wegwerpbekers verleden tijd. Want met water op uw evenement spoelt u gebruikte bekers gewoon om. En gaat u echt voor duurzaam? Dan kunt u bezoekers van uw evenement ook kraanwater laten tappen in hervulbare flesjes. Wel zo verfrissend toch?

Wij leveren evenementenwater op locatie voor €250,- (excl. 9% btw). De prijs is inclusief watergebruik en het aansluiten en weghalen van watertappunten. Elk tappunt heeft vijf kranen om flesjes te vullen of om een spoelsysteem op aan te sluiten.

Evenementenwater aanvragen

Tappunt Dunea

 

Veelgestelde vragen

Waar kan evenementenwater geplaatst worden?
Op iedere locatie waar een brandkraan aanwezig is, kunnen wij evenementenwater leveren.
Wanneer wordt het tappunt gebracht en gehaald?
Wij brengen en halen het tappunt op een doordeweekse dag. Hierbij gaan we standaard uit van brengen op vrijdag en halen op maandag. Voor halen en brengen in het weekend geldt een toeslag.
Hoe lang blijft een tappunt staan?
Een tappunt blijft vier dagen staan. Van vrijdag tot en met maandag. Voor elke extra dag brengen wij €10,- in rekening.
Wat zit er allemaal bij een tappunt?
Het tappunt wordt op locatie bezorgd, aangesloten en na afloop weer weggehaald. De installatie bestaat uit een rek met 3 tot 5 kranen en een aansluiting op de waterleiding. Eventuele aansluitmaterialen voor buitentaps, spoelsystemen en dergelijke worden niet meegeleverd.
Is de waterkwaliteit gegarandeerd?
Dunea staat in voor de kwaliteit van het geleverde drinkwater tot aan het tappunt. Dunea is niet verantwoordelijk voor drinkwater dat via externe slangen en kranen wordt geleverd.