Sponsoring

Drinkwater op evenementen

Dunea vervult een belangrijke maatschappelijke taak. We produceren en leveren betrouwbaar drinkwater en beheren prachtige duingebieden. Daarmee dragen we bij aan een goed leven voor de inwoners van ons leveringsgebied. En daar zijn we trots op.

Dunea krijgt wekelijks vele verzoeken om een evenement, vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. Dunea hanteert een strikt sponsorbeleid met heldere criteria. Deze moeten passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en het merkbeleid van de organisatie.

Elk jaar kiezen we een aantal evenementen uit waar we lekker, fris en betrouwbaar drinkwater uitdelen. Daar zorgen we voor een veilige watervoorziening en plaatsen we speciale tijdelijke tappunten zodat bezoekers zelf hun meegebrachte flesjes kunnen vullen met vers water.

Evenementen

Elk jaar kiest Dunea een aantal evenementen uit met een maatschappelijk, cultureel of sportief karakter. Wij kiezen er bewust voor om alleen in natura te sponsoren door kraanwater beschikbaar te stellen op onder andere de volgende evenementen:

  • City-Pier-City - Den Haag
  • Leiden Marathon - Leiden
  • Kippenloop - Katwijk
  • De 10 van Noordwijk - Noordwijk
  • Halve Marathon Oostland – Pijnacker - Nootdorp
     

Geen nieuwe aanvragen

Voor 2019 hebben wij een aantal organisaties uitgekozen die passen bij onze doelstellingen en waar wij een partnership mee aangaan. Aan nieuwe verzoeken kunnen wij helaas geen gehoor geven.