Sponsoring

Drinkwater op evenementen

Dunea krijgt iedere week verzoeken om een evenement, activiteit, vereniging of goed doel te sponsoren. Daarom hanteren we een strikt sponsorbeleid met heldere criteria. Een sponsorverzoek moet passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en het merkbeleid van de organisatie.

Tijdelijk tappunt

Elk jaar kiezen we een aantal evenementen uit met een maatschappelijk of sportief karakter, waar we lekker, fris en betrouwbaar drinkwater uitdelen. Daar zorgen we voor een veilige watervoorziening en plaatsen we speciale tijdelijke tappunten, zodat bezoekers zelf hun meegebrachte flesjes kunnen vullen met vers water.

Aanvragen sponsoring

Wij nemen alleen nog sponsorverzoeken in behandeling die passen bij onze doelstellingen. Past een verzoek niet binnen deze criteria? Dan bieden wij evenementenwater aan.

Evenementenwater

Wij leveren evenementenwater op locatie voor €250,- (excl. 9% btw). De prijs is inclusief watergebruik en het aansluiten en weghalen van watertappunten. Elk tappunt heeft vijf kranen om flesjes te vullen of om een spoelsysteem op aan te sluiten. Interesse? Vraag hier uw evenementenwater aan.