Deel je favoriete douche-liedje en win 1 van de 10 bluetooth-speakers

[Winactie gesloten]

Veel mensen zijn korter of minder vaak gaan douchen sinds de energieprijzen zo zijn gestegen. Als je dagelijks 8 minuten doucht en je brengt dat terug tot 5, dan scheelt dat zo’n €150,- per jaar aan energie en water. Dat is ook goed voor het klimaat, want minder water zuiveren, opwarmen en dan weer zuiveren, betekent minder uitstoot van CO2. Dat geeft een goed gevoel, maar kan het ook leuker...?

Jazeker! De tijd in de gaten te houden, is vaak een uitdaging onder de douche. Daarom adviseren wij een lekker muziekje op te zetten. Kies een nummer onder de 5 minuten en probeer je douchetijd binnen de duur van dat nummer te houden. Zo gebruik je muziek als douche-timer! Eens proberen? Op Spotify hebben we onze favoriete nummers van max. 5 minuten verzameld in onze playlist ‘Douchen met Dunea’. 

Douche één liedje - Bewust en Duurzaam Watergebruik

Deze winactie is onderdeel van ons programma Bewust & Duurzaam Watergebruik, waarmee we innovatie in watergebruik willen stimuleren. Bewuster en duurzamer omgaan met kraanwater is namelijk hard nodig, om de sterk toenemende druk op het watersysteem te verlichten. Ben je op zoek naar meer tips om zelf je watergebruik te verminderen, klik dan op de button hieronder!

Bekijk meer tips om duurzaam te douchen

Winactie gesloten

Help je mee onze douche-playlist uit te breiden? Deel jouw favoriete nummer van max. 5 minuten, dat helpt korter én leuker te douchen! Je maakt dan direct kans op één van de 10 JBL Go 3 bluetooth-speakers t.w.v. €40,- voor in de badkamer. Meedoen kan op twee manieren:

 • Mail de titel van het nummer en de artiest vóór 1 januari 2023 naar winactie@dunea.nl.
 • Laat vóór 1 januari 2023 een comment achter onder onze post over de winactie op Instagram of Facebook en vermeld daarin de titel van het nummer en de artiest.
JBL GO 3 Aqua

Voorwaarden

 • We verloten 10 JBL Go 3 bluetooth-speakers t.w.v. €40,- onder alle deelnemers; deze prijs is niet in te wisselen tegen geld of andere goederen.
 • Je kunt alleen meedoen als je in het leveringsgebied van Dunea woont.
 • Per platform kun je één keer meedoen met de winactie – deel je een nummer op Facebook, Instagram én per mail, dan heb je dus 3 winkansen.
 • De winactie sluit op 31 december 2022 om 23:59 uur. De winnaar wordt bekendgemaakt in de week van 9 januari 2023.
 • Ben je jonger dan 18 jaar, dan heb je toestemming van een ouder/voogd nodig om te mogen deelnemen aan deze winactie.
 • We benaderen de winnaars die via mail hebben meegedaan per mail; winnaars die via social media hebben meegedaan, ontvangen een persoonlijk chatbericht van onze officiële accounts op Instagram en Facebook. Als een prijswinnaar niet binnen 14 dagen reageert, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
 • Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd.
 • Dunea is niet aansprakelijk voor eventuele zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs noch voor vermissing of vertraging bij het verzenden van de prijs.
 • De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt voor de deze actie en worden niet verstrekt aan derden.
 • Indien je niet voldoet aan bovengenoemde voorwaarden kan je worden uitgesloten van deelname.