Winnaars #douche1liedje

Meer lekkere muziek om je douchetijd leuk en onder de 5 minuten te houden. Dat was de vraag aan onze klanten via regionale kranten, nieuwssites, radio en social media-kanalen. Daar is flink op gereageerd, in de hoop zo'n mooie spatwaterdichte JBL Go 3-bluetooth speaker te winnen.

De ingezonden muzieksuggesties waren rijk gevarieerd: van kinderliedjes tot historische nummers, van pop tot klassiek. Mooi, want er moet voor elk wat wils tussen zitten op de Spotify-lijst ‘Douchen met Dunea'. ‘Singing in the rain’ staat in deze playlist gewoon naast ‘Shower’ van Becky G en ‘Freedom’ van Wham!. Bij het volgende nummer is het immers toch tijd voor de handdoek.

Intussen zijn de tien prijswinnaars gefeliciteerd en zijn de speakers onderweg naar: 
Helene en Milou uit Leiden, Simone uit Voorburg, Amaya, Orfina en Bianca uit Zoetermeer, Ingrid uit Rijswijk, Joop uit Pijnacker, Roswhita uit Berkel en Rodenrijs en Bea uit Oegstgeest.

De winactie is nu voorbij, maar de #douche1liedje-tip natuurlijk niet. Komende drie weken hopen we meer van onze drinkwaterklanten te bereiken via bushokjes en met behulp van een Engelse vertaling voor iedereen die Nederlands minder machtig is en misschien wel zou willen besparen.

We hopen dat mensen hun douchetijd met plezier blijven monitoren, ook als de energieprijzen straks weer lager zijn. Ook zonder financiële prikkel blijft energie en water besparen immers een goede actie vanuit duurzaamheid. Als Dunea blijven wij de groeiende bevolking in onze regio uiteraard graag voorzien van lekker kraanwater van drinkkwaliteit, voor consumptie, hygiëne en comfort, maar zonder verspilling.

Lees meer over #douche1liedje