Win een privé-excursie met onze winterspeurtocht!

Iedere schoolvakantie bieden we bij ons bezoekerscentrum, De Tapuit in Meijendel, gratis duinspeurtochten aan – zo ook tijdens de kerstvakantie! Deze keer hebben we een leuke winactie aan de speurtocht gekoppeld. Lees snel verder voor de spelregels én de prijs…

Ontdek in de kerstvakantie de winterse duinen met onze winterspeurtocht voor het hele gezin. De gratis speurkaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23 december tot 7 januari bij De Tapuit; dit is ook het start- en eindpunt van de route. Terwijl je de route van 1,5 kilometer volgt, speur je op de grond, in de lucht en kijk je goed om je heen.

Na jullie avontuur lever je de ingevulde speurkaart weer in bij De Tapuit en laat je je naam en e-mail achter voor de loting. Zo maak je meteen kans op een exclusieve privé-excursie met duinwachter Danny. Tijdens deze excursie trekken jullie samen de natuur in, vertelt hij je alles over het duingebied én krijg je de gelegenheid om allerlei vragen te stellen aan de duinwachter!

Spelregels winactie: 

  • De winactie loopt van 23 december 2023 tot 7 januari 2024.
  • Deelname voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Toestemming van een ouder/voogd is vereist om deel te nemen aan de winactie.
  • De winnaar wordt bepaald via een loting en bekendgemaakt in de tweede week van januari.
  • Na de loting worden alle gegevens van de deelnemers verwijderd.
  • Bij winst ga je akkoord met het delen van je voornaam op social media.
  • De winnaar bespreekt met duinwachter Danny wanneer de privé-excursie plaatsvindt.

Zien we jullie tijdens de kerstvakantie?