Verkiezingsdebat Ruimtelijke dilemma's in een groeiende provincie

Met de provinciale verkiezingen voor de deur organiseren wij samen met Stedin op 6 maart het debat 'Ruimtelijke dilemma’s in een groeiende provincie'. Met dit debat willen wij aandacht vragen voor de keuzes die de komende jaren gemaakt moeten worden om 235.000 nieuwe woningen te realiseren. Lijstrekkers van verschillende partijen gaan met elkaar het gesprek aan. Wilt u daar ook bij aanwezig zijn? Lees dan snel verder.

In Zuid-Holland moet de komende jaren flink worden bijgebouwd, maar liefst 235.000 nieuwe woningen staan er op de planning. En die staan er niet zomaar. Dat kost ruimte, tijd en geld. Rondom de bouw van deze woningen moeten lastige keuzes worden gemaakt over onder meer energie, drinkwater en natuur. Om deze dilemma's onder de aandacht te brengen leggen we, samen met Stedin, gemeente Lansingerland en Nationaal Park Hollandse Duinen, tijdens het verkiezingsdebat 'Ruimtelijke dilemma’s in een groeiende provincie' 4 dilemma’s voor aan toekomstige statenleden.

De lijsttrekkers van o.a. VVD, ChristenUnie, SGP, GroenLinks, CDA, D66, PvdA, Forum voor Democratie, GOUD Nederland, Partij voor de Dieren, SP, Denk NL, 50PLUS, Belang van Nederland en BBB Zuid-Holland gaan met elkaar in gesprek onder leiding van Diana Matroos. 

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit verkiezingsdebat op 6 maart van 14.30 tot 17.00 uur in het atrium van het Provinciehuis, Zuid-Holland? Meld u dan voor 23 februari aan door op de onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen (vol = vol).

Ik meld mij aan voor het debat

Lees hier alvast meer over de belangen voor natuur en drinkwater.

Voorlopig programma

14.30  Inloop met koffie
15.00   Opening door Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland met aansluitend debat
17.00     Netwerkborrel