Legitimatie? Vraag ernaar!

Helaas ontvangen wij van klanten soms signalen waarbij onbekende personen zich aan de voordeur voordoen als medewerkers van Dunea. Als medewerkers van Dunea bij u aan de deur komen, legitimeren zij zichzelf. Gebeurt dit niet, vraag er dan gerust naar.

Ook aannemers die in onze opdracht werken, kunnen een opdrachtbrief van ons laten zien.

Vertrouwt u het niet?

Laat de persoon buiten wachten, doe de deur dicht en bel onze klantenservice: (088) 347 47 47 om te vragen of de medewerker of aannemer voor ons werkt. Wij helpen u dan natuurlijk graag verder.

Op afspraak

In de meeste gevallen komen wij op afspraak bij u langs of heeft u een bericht van ons ontvangen met het tijdstip en de reden van ons bezoek. Denk daarbij aan het verwisselen van uw watermeter. Soms verschijnen wij zonder afspraak bij u aan de deur. Ons reguliere onderzoek naar waterkwaliteit in het leidingnet is daar een voorbeeld van: een monsternemer gaat langs willekeurige adressen in een bepaald gebied voor het nemen van een monster. Ook hij kan zich echter altijd legitimeren en hoeft alleen bij de keukenkraan te zijn. Uw deelname aan dit onderzoek wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. In het weekend doen wij nooit onderzoek. Wij komen ook niet aan de deur om bijvoorbeeld te kijken of er kalk in uw leidingen zit.