Dunea trotse partner Veteranendag

Het Nationaal Comité Veteranendag organiseert dit jaar weer als vanouds een uitgebreid programma voor de Veteranendag. Als partner van dit bijzondere evenement staat Dunea hierbij stil.

Dat we in Nederland al zo lang in vrede kunnen leven is te danken aan onze veteranen. We danken en eren hen dan ook op zaterdag 25 juni in Den Haag voor hun grote inzet. Dunea is trotse partner van de Nederlandse Veteranendag en zet graag de Nederlandse veteranen in de schijnwerpers. Wij zijn elk jaar betrokken bij dit evenement en voorzien alle veteranen en overige bezoekers van Veteranendag van goed en betrouwbaar drinkwater. Ook zijn we op het Malieveld aanwezig met een informatieve stand.

 

Relatie Dunea en veteranen

Dunea beheert de duingebieden tussen Monster en Kijkduin en tussen Scheveningen en Katwijk. Meijendel was in het verleden ook toneel voor de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag zijn de elementen uit die tijd nog steeds zichtbaar met onder andere de Atlantic Wall. Als drinkwaterleverancier van 1,3 miljoen Nederlanders staat Dunea midden in de maatschappij. Daarom voelen we ons ook betrokken bij andere maatschappelijke onderwerpen, zeker als ze een sterke link hebben met ons leveringsgebied. Daarnaast werken er bij Dunea een aantal veteranen ; dit versterkt onze betrokkenheid nog meer.

 

Weer als vanouds

De Nederlandse Veteranendag 2022 wordt na twee jaar weer uitgebreid georganiseerd. Met onder andere een ceremoniële opening in de Koninklijke Schouwburg, een defilé en fly-past en een bijzondere vaandelceremonie. Daarnaast is ook de publieke bijeenkomst op het Malieveld weer in ere hersteld. Op NPO zijn diverse onderdelen van het programma terug te kijken. Meer weten over het programma en de uitzendingen? Kijk op www.veteranendag.nl.