Periodeafrekening in nieuw jasje

Wij hebben de e-mail die klanten ontvangen voor hun periodeafrekening in een nieuw jasje gestoken. Klanten zien nu direct in de e-mail wat het verbruik over de afgelopen periode geweest is. Daarnaast staat er ook wat het nieuwe voorschotbedrag wordt en of er mogelijk nog bedragen openstaan. De vertrouwde PDF met meer details staat ook nog in de e-mail.

Deze nieuwe overzichtelijke opzet is voortgekomen uit de feedback die wij van onze klanten hebben ontvangen. Wij hopen dat het hen helpt om beter inzicht te krijgen in de belangrijkste onderdelen van de periodeafrekening.

Tegelijkertijd met de periodeafrekening zijn ook de lay-out van de e-mail voor onze voorschotfacturen en de eindafrekening aangepast.

Wilt u zeker weten dat uw periodeafrekening, voorschotfactuur of eindafrekening echt van Dunea afkomstig zijn? Wij versturen deze via klantenservice@dunea.nl.

Meer informatie

Wilt u uw gegevens inzien? Dat kan heel gemakkelijk 24/7 op Mijn Dunea. Heeft u vragen over de nieuwe e-mail die u heeft ontvangen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe gaat de nieuwe e-mail eruit zien?

Voorbeeld periodeafrekening