Bezoekersonderzoek Nationaal Park

De duinen die Dunea beheert, liggen midden in Nationaal Park Hollandse Duinen. Dit nationaal park is een waardevol gebied waar inwoners graag hun vrije tijd doorbrengen. Daarom zijn we benieuwd hoe u als bezoeker ons park ervaart. Invullen van de vragenlijst duurt max 15 minuten.

In het park staat waardevolle natuur voorop. Maar er is ook plaats voor cultuur, waterwinning, woningbouw, landbouw, economie en recreatie. Het is een fijne plek voor inwoners en toeristen om te recreëren. Stichting Nationaal Park Hollandse Duinen is samen met de provincie Zuid-Holland een onderzoek gestart en wil graag van inwoners van het nationaal park weten hoe u een bezoek aan het nationaal park ervaart. Dus woont u in gemeente Den Haag, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Rijswijk, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Hoek van Holland vragen wij u om de enquête in te vullen.

Link naar vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst kan via deze link, duurt ongeveer 15 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. U maakt tevens kans op vele mooie prijzen die worden verloot onder de deelnemers, waaronder een weekendje Duinrell en gratis lunchen op een van de mooie locaties in de natuur.

Alvast veel dank voor uw deelname.