Dunea deelt water uit tijdens CPC Loop

Sporten en water drinken horen bij elkaar. Daarom geeft Dunea graag een rondje bij het grootste hardloopevenement van Den Haag. Op zondag 8 maart delen we aan alle deelnemers van de CPC Loop verfrissend duinwater uit, op vijf waterpunten langs het parcours.

Kraanwater is een duurzaam product, dat past bij een gezonde leefstijl. Kraanwater hoeft niet over de weg te worden vervoerd, wordt niet verpakt en draagt dus ook niet bij aan de afvalberg of plastic soep. Maar bovenal is kraanwater een natuurlijke dorstlesser, zonder suikers of andere ongezonde toevoegingen. Ook daarom past het perfect bij sporten.

Dunea is ook op een andere manier aanwezig bij de CPC. Een flink aantal medewerkers is namelijk al weken in training, onder leiding van een ervaren hardlooptrainer. Bij de CPC Loop hopen ze zichzelf sportief te overtreffen. Het past in de visie van Dunea dat gezonde en vitale medewerkers belangrijk zijn om ook als bedrijf goed te presteren.

Wim Drossaert, directeur van Dunea: "Ik ben trots dat we met zo veel collega's aan de start staan van dit mooie evenement. Sporten is gezond. Daarom stimuleren we onze mensen om regelmatig te bewegen. We bieden ze de mogelijkheid om onder begeleiding te sporten, dragen bij in de kosten van een sportclub en hebben ook faciliteiten om af en toe, tussen het werk door, even flink fysiek bezig te zijn."

De CPC Loop gaat zondag 8 maart om 10.00 uur van start op de Koningskade in Den Haag. Meer informatie over het programma op nncpcloopdenhaag.nl.