Samenwerking Dunea & Veteranendag

Goed, betrouwbaar en lekker drinkwater is niet vanzelfsprekend. Bij Dunea verzorgen we het duinlandschap, waar wij het water winnen, met respect en de noodzakelijke expertise. Daarom kunnen onze klanten vertrouwen op ons drinkwater. Dunea maakt zich daar dagelijks sterk voor. Ook vrede is niet vanzelfsprekend. Dat we al zo lang in vrede leven, is geen toeval, maar danken we aan de veteranen die zich daar sterk voor maakten en maken. Daar kunnen wij allemaal ook op vertrouwen. Wat wel vanzelfsprekend is: Dunea is de veteranen daar oprecht dankbaar voor.

Relatie Dunea en veteranen

Het duingebied dat Dunea beheert was in het verleden toneel voor de oorlog. Vandaag de dag zijn de elementen uit die tijd nog steeds zichtbaar met de Atlantic wall, bunkers en kogeltjes die we tegenkomen tijdens werkzaamheden in het duingebied. Daarnaast is algemeen bekend dat waterschaarste en watervervuiling in de nabije toekomst kunnen leiden tot gewapende conflicten. De huidige veteranen zorgen voor vrede en veiligheid nu en in de toekomst. Daarom is Dunea dit jaar voor het eerst de trotse sponsor van De Nederlandse Veteranendag. Een dag waarop heel Nederland de veteranen bedankt die ingezet zijn in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Dunea draagt de waardering voor de veteranen met trots actief uit binnen haar gebouwen en via onze online en offline mediakanalen.

 

Woensdag 20 juni: opening Veteranenexpo in De Tapuit

Wim Drossaert, directeur van Dunea en luitenant-generaal (Hans) van Griensven, vicevoorzitter van het Nationaal Comité Veteranendag openen volgende week woensdag een speciale veteranenexpo in De Tapuit, bezoekerscentrum van Dunea. De expo is na de opening tot eind juli 2018 te zien in De Tapuit.

 

Zaterdag 30 juni: De Nederlandse Veteranendag

Uiteraard zorgt Dunea tijdens dit evenement voor fris drinkwater en stellen we voor alle genodigden een speciaal ontworpen Veteranendag Dopper beschikbaar om kraanwater uit te drinken. Dunea is ook aanwezig met een stand op het Malieveld. Daar is een kopie van de expo uit De Tapuit te bekijken en kunt u in gesprek met onze collega’s. Met deze samenwerking wil Dunea de Nederlandse veteranen bedanken en creëren we aandacht voor kraanwater.