Nationaal Park Hollandse Duinen genomineerd voor mooiste natuurgebied van Nederland

Welke natuurgebieden zijn in Nederland het meest geliefd? Dat is de vraag bij de verkiezing van het mooiste natuurgebied van Nederland. Het nieuwe Nationaal Park Hollandse Duinen is een van de genomineerden. Een perfecte gelegenheid om dit nieuwe gebied te presenteren. Om te laten zien dat door een unieke samenwerking een natuurgebied ontstaat van internationale klasse. Grenzeloos mooi. Grenzeloos genieten.

Met de oprichting van dit Nationaal Park pakken wij de kans om het meest Hollandse natuurgebied van Nederland nog beter op te kaart te zetten. Wij willen zeldzame natuur nog beter beschermen en het kustlandschap voor inwoners en toeristen nog aantrekkelijker maken. Meer ruimte om natuur en recreatie elkaar niet in de weg te laten staan en vooral; meer mensen die het gebied een warm hart toedragen!

“De status van een Nationaal Park geeft het gebied extra allure. Wij zijn samen trots op dit gebied en willen deze trots via deze status ook overbrengen bij een breder publiek", aldus Wim Drossaert, directeur Dunea.

Vanaf NU kan heel Nederland stemmen op Hollandse Duinen:

per sms NATUUR 06 naar 1008
via http://www.mooistenatuurgebied.nl/duinen 

De winnaar wordt op 31 oktober bekendgemaakt. Voor de initiatiefnemers van Nationaal Park Hollandse Duinen is de nominatie een ondubbelzinnige bevestiging dat de vorming van het park een perfecte eerste stap is. En onze ambitie reikt verder: het mooiste natuurgebied van Nederland worden!