Dunea als werkgever

Bij Dunea werken we met zo'n 530 collega's aan lekker en betrouwbaar drinkwater voor bijna 1,4 miljoen klanten in het westelijk deel van Zuid-Holland. Water dat wordt geleverd vanuit prachtige duingebieden tussen Monster en Katwijk. Wij werken procesgericht en dat zie je terug in hoe de organisatie is ingericht: verdeeld in processen en domeinen.

 

We zijn op basis van de volgende hoofdprocessen opgebouwd:

  • Klanten bedienen 
  • Asset management
  • Beheren assets
  • Bedrijfsvoering
  • Meter to cash

Bekijk de vacatures bij Dunea

/-/media/images/werken-bij/naomie-klantcontactmedewerker.ashx

Onze arbeidsvoorwaarden

Dunea biedt prima arbeidsvoorwaarden. Zo kun je voor een deel zelf samenstellen wat er op dit moment het beste bij jouw situatie past.

Arbeidsvoorwaarden

Werkgebied van Dunea

Jouw werkplek

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. We hebben ruim 530 medewerkers in dienst waarvan de meeste op kantoor werken. De overige medewerkers werken op één van de productielocaties, een zuiveringsstation, vanuit hun monteursbus of bij ons bezoekerscentrum De Tapuit. 

Wij vinden het belangrijk dat je vanuit een stimulerende werkomgeving werkt. Door de flexibele werkplekken kun je op elk moment van de dag kiezen welke werkplek bij jouw activiteit past. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jij hybride kunt werken, dus afhankelijk van wat je gaat doen en je eigen voorkeur kun jij thuis aan de slag of op kantoor bij je collega’s.

 

Veilig en vitaal aan het werk

Duneanen aan het werk

Veiligheid is een belangrijk thema binnen Dunea. Fysiek veilig werken en ongelukken voorkomen heeft hoge prioriteit in alle werkzaamheden die we uitvoeren. Zo hebben we een uitgewerkt veiligheidssysteem en zijn we VCA** gecertificeerd. Daarnaast hebben we ook aandacht voor sociale veiligheid. Ons uitgangspunt is dat alle medewerkers werken in een fijne werkomgeving en zich geaccepteerd voelen. Veilig aan het werk gaat ook over digitale veiligheid. Wij behoren als drinkwaterbedrijf tot de vitale infrastructuur van Nederland. We zorgen dan ook voor hele goede beveiliging van bedrijfs- en persoonsgevoelige informatie. 

Naast aandacht voor veiligheid (in de breedste zin van het woord), hebben we ook aandacht voor vitaliteit. Dit doen we door de inzet van een vitaliteitsadviseur en activiteiten rondom vitaliteit. Bijvoorbeeld door deelname business runs, workshops mentale gezondheid en omgaan met werkdruk.