Waterbloeiers

Start je carrière met ons talentenprogramma

Technische studie (bijna) afgerond en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Kies voor het talentenprogramma van Dunea! Bij ons kun je je multidisciplinair ontwikkelen op het vlak van assetmanagement, projecten en bedrijfsvoering.

Werk bij ons doet ertoe. Ruim 1,3 miljoen consumenten en bedrijven in Zuid-Holland-West zijn afhankelijk van Dunea voor hun drinkwater uit de kraan. Die maken we in harmonie met waardevolle natuurgebieden, waar mensen zich graag komen ontspannen en opladen. Kortom: werk in het hart van de maatschappij.

Waterbloeiers

 

Aan het werk

Brede kijk

Als aanstormend talent los je technische vraagstukken op samen met andere experts van Dunea, adviesbureaus of aannemers. Twee jaar lang word je ingezet in verschillende teams, altijd met een technische insteek. Zo krijg je een brede kijk op techniek binnen een drinkwaterbedrijf. Van jou vraagt dit uiteraard aanpassingsvermogen en flexibiliteit.

Tijdens ons talentenprogramma bieden we je opleidingen die bij jou passen voor meer vak inhoud en ‘soft skills’. Na twee jaar ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan: met een flinke multidisciplinaire kijk op techniek en organisatie. Wie na 2 jaar volop ‘bloeit’, bieden we graag een vaste positie aan.

 

Aandachtsgebieden

Tijdens het talentenprogramma kun je je ontwikkelen op de volgende aandachtsgebieden:

Zuiveringsinstallaties

Op onze twee voorzuiveringslocaties in Brakel en Bergambacht en onze drie drinkwaterproductielocaties in Scheveningen, Katwijk en Monster, heeft Dunea een scala aan zuiveringsinstallaties (assets) staan. Hierbij speelt een groot aantal vakgebieden een rol: civiele techniek, hydrologie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek & instrumentatie en procesautomatisering. Deze assets vragen onderhoud, renovatie en vernieuwing, zodat Dunea 24/7 voldoende, lekker en betrouwbaar drinkwater kan leveren, nu en in de toekomst.

Transportleidingen

Transportleidingen zijn cruciaal voor de continue aanvoer van voorgezuiverd rivierwater naar de duinen en voor de verdeling van geproduceerd drinkwater over de regio. Deze infrastructuur is daarmee van groot strategisch belang. Infrastructuur en activiteiten van derden in de buurt van onze leidingen, hebben direct invloed op onze leverbetrouwbaarheid. Het vraagt veel overleg met deze partijen om maatschappelijke belangen af te wegen en plannen op elkaar af te stemmen. Als er een aanpassing aan onze infrastructuur nodig is, kenmerken deze projecten zich door ingrijpende civiele en leiding-technische uitvoeringsaspecten én grote afhankelijkheid van externe stakeholders. Dit vraagt om goede contactuele vaardigheden, omgevingssensitiviteit, project- en technisch management.

Combi werken

Dunea werkt nauw samen met andere netbeheerders. In deze multi utility-samenwerkingsverbanden trekken we samen op met andere netbeheerders (zoals Stedin en Liander) bij de aanleg en vervanging van onze ondergrondse infrastructuur. De gecontracteerde aannemers zijn een essentiële schakel in de keten en ook met hen streven we vruchtbare samenwerkingsrelaties na. Hiermee willen we schaarse technische arbeidscapaciteit optimaal inzetten en de maatschappelijke overlast van werken in de ondergrond zoveel mogelijk beperken.

Hoe ziet het talentenprogramma eruit?

Tijdens het talentenprogramma ben je bij Dunea in dienst op een tweejarig contract. Je krijgt dus gewoon salaris en hebt dezelfde voorwaarden als andere ‘Duneanen’. Je werkt vier dagen en op de vijfde dag bieden we je professionele en persoonlijke ontwikkeling aan. Dan werk je ook aan de divisie-brede opdracht, samen met andere ‘Waterbloeiers’. 

Na het talentenprogramma kun je de organisatie instromen op een functie die bij je past.

Wat breng je mee?

  • Een (bijna of onlangs) afgeronde technische hbo/wo-opleiding.
  • Je bent leergierig en hebt interesse in de drinkwatersector.
  • Je bent goed in plannen en organiseren, je bent flexibel en onafhankelijk ingesteld.
  • Je vindt samenwerken belangrijk en leuk én je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Belangstelling?

Voor vragen over het programma en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Chris Bielefeld.