Werken bij Dunea

Meewerken aan het succes van Dunea?

Bij Dunea werk je aan een product dat er toe doet. Goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur. Toekomstige uitdagingen gaan wij in vertrouwen met elkaar aan. Als professional werk jij mee aan dit succes. Hierbij is ruimte voor je eigen deskundigheid en persoonlijke groei.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Zie je hier geen geschikte vacature maar wil je toch graag op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn.

Vacatures

Start je carrière met ons talentenprogramma

Technische studie (bijna) afgerond en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Kies voor het talentenprogramma van Dunea! Bij ons kun je je multidisciplinair ontwikkelen op het vlak van assetmanagement, projecten en bedrijfsvoering.

Meer over ons talentenprogramma

Waterbloeiers

Stage Dunea

Stage, afstuderen of werkend leren

Zoek je een stageplaats, een leerwerkplaats of ga je binnenkort afstuderen? Dat kan! Wij bieden op alle niveaus stages en afstudeerplekken aan. Houd de website in de gaten voor interessante mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat wij leren van jou en jij van ons. Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Bekijk onze stageplaatsen

Betrokken, betrouwbaar, veerkrachtig en verfrissend. Dat is de manier waarop wij samenwerken.