Dunea Innovatieprijs: schoon water 2018

Stelt u zich eens voor, u draagt als ondernemer bij aan een fijne leefomgeving, een betere wereld en aan schoner water. Met de Dunea Innovatieprijs stimuleren wij ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er ├ęcht toe doen.

Heeft u het meest innovatieve idee?

Draag bij aan een fijne leefomgeving en win 2.000 euro.

Bent u fruitteler, veehouder, akkerbouwer of loonwerker in de Bommelerwaard? En heeft u een goed idee, waardoor u schoner kunt werken met minder gewasbeschermingsmiddelen, minder uit- en afspoeling van meststoffen of minder energiegebruik? Of heeft u een andere innovatieve aanpak waar het grond- en oppervlaktewater beter van wordt? Doe dan mee aan de Dunea Innovatieprijs: schoon water 2018.

Dunea Innovatieprijs: schoon water 2018

Drinkwaterbedrijf & natuurbeheerder Dunea wint water uit de Afgedamde Maas bij Brakel om voor 1,3 miljoen mensen in het westelijk deel van Zuid-Holland drinkwater te maken. Dunea is al jaren nauw betrokken bij de duurzame ontwikkeling van de Bommelerwaard en stimuleert de agrariërs in het gebied om technieken en maatregelen toe te passen, die goed zijn voor henzelf en voor het water in de regio. Om de beste ideeën boven water te krijgen, organiseert Dunea deze wedstrijd.

Meer informatie en inschrijven

U kunt tot uiterlijk 15 september 2018 inschrijven. Alle inzendingen worden verzameld door adviesbureau CLM en beoordeeld door een deskundige jury waarin Dunea, NFO/(Z)LTO, Waterschap Rivierenland en Heineken (grootste waterafnemer van Dunea) zijn vertegenwoordigd. In november wordt bekend wie een geldbedrag van 2.000 euro mag gebruiken voor zijn innovatie.