Stage, afstuderen of werkend leren

Wij leren van jou en jij van ons

Wij bieden op alle niveaus stage- en/of afstudeerplekken aan. Ons uitgangspunt is dat wij leren van jou en jij van ons. Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Kennis en ervaring opdoen

Zoek je een stageplaats, een leerwerkplaats of ga je binnenkort afstuderen? Dat kan! Wij bieden uitdagende stageplaatsen, afstudeeropdrachten en leerwerktrajecten aan voor studenten van opleidingen van het MBO, HBO en WO. We hebben stageplaatsen op uiteenlopende gebieden. Wij zullen altijd kijken naar de mogelijkheden, maar kunnen helaas geen garanties bieden.

BB Erkend leerbedrijf logo

Let op!
Voor alle leerwerktrajecten en stageplaatsen geldt dat deze niet kunnen starten voordat Dunea van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) heeft ontvangen. Daarnaast geldt voor stages dat deze niet kunnen aanvangen vóórdat Dunea in het bezit is van een door Dunea opgemaakte en door twee partijen ondertekende stage-overeenkomst.

Meer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjolein Piket, afdeling HRM, Coördinator Werving & Selectie, tel. 088 347 52 51 of stuur een e-mail naar sollicitatie@dunea.nl.

Aanvraag

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats of een leerwerktraject bij Dunea? Meld je dan via onderstaande button aan.

Aanmelden stage/afstuderen