Waar kan je kraanwater bestellen in de horeca? Kijk op de kaart!Dunea is trots op het water dat uit de kraan stroomt. We zuiveren het met veel passie in Nationaal Park Hollandse Duinen. Kraanwater is niet alleen verfrissend lekker, maar ook verfrissend duurzaam. Geen wonder dat steeds meer mensen in de horeca om een karafje kraanwater vragen. En gelukkig zijn er veel horecaondernemers die daar graag gehoor aan geven.

Diana Lepelaar van Galerie Café Leidse Lente is een van de aangesloten ondernemers en is heel stellig: “kraanwater is gewoon goed. Dus waarom moeilijk doen met flessen. De karaffen staan ook nog eens heel mooi op tafel en je hebt er een mooi verhaal bij. Het is gewoon duurzaam. En daarom doen wij mee aan de campagne”.
 

Duurzaam

Door het schenken van kraanwater worden onnodig gebruik van plastic of glazen flessen en de bijbehorende transportkosten voorkomen. Daarom is Dunea gestart met de kraanwatercampagne. Stap voor stap wordt de actie uitgerold in de 19 gemeenten binnen het leveringsgebied. Dunea biedt de karaffen, de ondernemer doet de rest! De campagne loopt nu in Den Haag, Leiden en Leidschendam-Voorburg. Maandag 13 november start de campagne in de gemeente Oegstgeest bij Corpus. Op de planning staan gemeenten Zoetermeer, Noordwijk, Katwijk, Hillegom, Rijswijk en Alphen aan den Rijn. Ondernemers hoeven niet te wachten op de estafette bestellen kan ook op eigen initiatief, kijk voor meer informatie op www.dunea.nl/duinwateroptafel .
 

Win een karaffenset voor thuis

Post een foto van onze kraanwaterkaraf op social media. Mention @duinwateroptafel op Facebook of post op Instagram en Twitter met #duinwateroptafel. Zo maak je kans op een karaffenset voor thuis. Samen sporen we nog meer consumenten aan om te kiezen voor duurzaamheid!