Kom ook speuren en knutselen bij De Tapuit in de kerstvakantie



Tijdens de kerstvakantie, van 23 december tot en met 7 januari, organiseert De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea, leuke activiteiten voor het hele gezin. 

Dunea heeft speciaal voor kerst een avonturentocht uitgezet in het mooie natuurgebied Meijendel. Door allerlei spannende opdrachten ontdek je de duinen zoals je ze nog nooit bekeken hebt. Klim in een boom, fluit een vogellied en ga op zoek naar natuurschatten en dierensporen! Bij een volle opdrachtenkaart krijg je een prijsje (per gezin). Dit gave avontuur mag je niet missen! De tocht is tijdens openingstijden gratis af te halen in De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea.

Ook kun je op woensdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur gezellig komen knutselen. We maken er een creatieve middag van en gaan aan de slag om mooie kerstboomversiering te maken. Met wol, houten schijfjes en verf maken we een gave creatie. Wil je zeker zijn van een knutselplek? Geef je dan even op via de website van Dunea. Je mag zelf weten hoelang je wilt blijven en je mag drie werkjes maken. De meeste kinderen zijn ongeveer 20-30 minuten bezig met hun knutselwerkje. Voor de materialen vragen we een bijdrage van 2,50 euro. Haal je knutselbon bij de kassa in De Tapuit.

Natuurlijk kun je na afloop lekker ravotten in het Monkeybos. Dit speelbos belooft uren klim- en klauterplezier!

De Tapuit is tijdens de feestdagen geopend.