Werkzaamheden aan voorzuivering Lindenbergh

Aan de Wassenaarseweg in Katwijk ligt voorzuivering Lindenbergh. Lindenbergh is al sinds 1998 niet meer in gebruik. Om onnodige kosten te vermijden, laat Dunea het gebouw slopen. Hiervoor heeft de gemeente Katwijk een vergunning afgegeven.

De ingang van het Lindenbergh-terrein ligt ter hoogte van de 2e Mientlaan.

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de sloop. De informatie wordt ververst zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Neem dus regelmatig een kijkje als u geïnteresseerd bent in de werkzaamheden.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

Sinds 1 september is gestart met de sloop van het pand. Bij de werkzaamheden houdt Dunea uiteraard rekening met de natuur in het omliggende Natura-2000 gebied en de ligging in ons waterwingebied. Dunea verwacht dat de werkzaamheden duren tot maart 2018. Tot die tijd is het terrein volledig afgesloten, ook het parkeerterrein dat bij grote drukte kan worden gebruikt door bezoekers van het Panbos.

Wat gaat er verder gebeuren met het terrein?

De sloop van het gebouw verandert niets aan de bestemming van het terrein: het blijft gereserveerd voor waterwinning. Zodra de sloop heeft plaatsgevonden, krijgt het terrein een nieuwe begroeiing die past bij de omgeving. Het karakter van de buitenrand van het duin blijft dus ongewijzigd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum, op telefoonnummer 088 347 47 47. KCC is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.