Lek of onderhoud?

Wat doet u als u water op straat ziet? En wat als er ineens geen water uit de kraan komt? Bekijk bovenstaand filmpje voor tips en neem een kijkje achter de schermen van Dunea.
Ga naar storingen en onderhoud

 

Breng een bezoek aan De Tapuit!


Dagje uit? Bezoek De Tapuit! De Tapuit is het ideale startpunt voor een dagje Meijendel. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de duinen of ga op pad met een gids. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Ze kunnen heerlijk ravotten, klimmen en spelen in het Monkeybos of lekker kliederen met water bij de waterspeelplaats. Lees verder

 

SaveSaveSaveSave

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Natuurfeestdag 2017 weer een succes

Het is ondertussen een begrip in Meijendel. Op zondag 17 september hebben we voor de 10e keer een spetterende natuurfeestdag neergezet.

Nieuw! Van bron tot kraan – excursie voor basisscholen.

De nieuwste excursie van Dunea -van Bron tot Kraan- is speciaal bedoeld voor basisschoolkinderen van groep 5 en 6. De ‘van bron tot kraan’ excursie staat helemaal in het teken van waterwinning in...

Natuurfeestdag 2017

Zondag 17 september a.s. is het weer volop feest in Meijendel, middenin Nationaal Park Hollandse Duinen. Dit filmpje brengt je in de stemming!

Parkeerterrein Wassenaarseweg tijdelijk afgesloten

Dunea is 1 september gestart met de sloop van Lindenberg in Katwijk. Overloop parkeerplaats nabij Panbos hierdoor afgesloten.