Lek of onderhoud?

Wat doet u als u water op straat ziet? En wat als er ineens geen water uit de kraan komt? Bekijk bovenstaand filmpje voor tips en neem een kijkje achter de schermen van Dunea.
Ga naar storingen en onderhoud

 

Thuis bij de collega's van Dunea


Het zonnetje schijnt, de lente is begonnen en daarom kunnen we weer het wel en wee van de kerkuil en de torenvalk volgen via de webcams. Benieuwd of er op de nesten al iets te zien is? Kijk snel op de cams!
Lees verder

 

SaveSaveSaveSave

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Mijn Dunea tijdelijk niet beschikbaar

Door onderhoud aan de website is het helaas niet mogelijk om van zaterdag 22 april 07.00 tot zondag 23 april 13.00 uur online uw klantgegevens te wijzigen.

Gemeente Zaltbommel omarmt collectieve riolering Bommelerwaard

Dunea en overige betrokken partijen in het project Waterkwaliteit Glastuinbouw Bommelerwaard zijn verheugd dat de gemeenteraad van Zaltbommel op 20 april jl. heeft ingestemd met de kredietverlening...

Onderaardse krachten voorspellen

Aan welke krachten wordt een leiding ondergronds blootgesteld? Wat is de invloed hiervan? Hoe kunnen we dit in beeld brengen en gebruiken in ons vervangingsbeleid?

Kom speuren met Kasper het konijn

Om de lente te vieren, heeft Dunea een leuke speurtocht in Meijendel over konijnen uitgezet. Haal de speurtocht gratis op bij De Tapuit en ga op zoek naar Kasper het konijn.