Lek of onderhoud?

Wat doet u als u water op straat ziet? En wat als er ineens geen water uit de kraan komt? Bekijk bovenstaand filmpje voor tips en neem een kijkje achter de schermen van Dunea.
Ga naar storingen en onderhoud

 

Thuis bij de collega's van Dunea


Het zonnetje schijnt, de lente is begonnen en daarom kunnen we weer het wel en wee van de kerkuil en de torenvalk volgen via de webcams. Benieuwd of er op de nesten al iets te zien is? Kijk snel op de cams!
Lees verder

 

SaveSaveSaveSave

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Drinkwater betrouwbaar

Diverse media berichtten over de uitstoot van de stof GenX door de fabriek Chemours in Dordrecht. Uw kraanwater voldoet nog steeds aan alle strenge eisen en wordt doorlopend gecontroleerd.

Lekkage Nunspeetlaan Den Haag verholpen

De lekkage aan de Nunspeetlaan in Den Haag is verholpen. Alle bewoners hebben weer water. Bedankt voor het geduld en onze excuses voor de overlast.

Terug van vakantie? Eén minuut kraan doorspoelen

U kunt er op elk moment van de dag op vertrouwen: lekker en betrouwbaar drinkwater, zo uit de kraan. Toch kan het zijn dat het water bij thuiskomst van vakantie anders smaakt. Dunea adviseert na...

Duurzaam Terreinbeheer nog steeds op orde

Dunea beheert haar bedrijfs- en natuurterreinen nog steeds duurzaam. Na de jaarlijkse audit is het milieucertificaat Barometer Duurzaam Terreinbeheer weer voor één jaar toegewezen.