Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

De Tapuit is dinsdag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt bij het bezoekerscentrum terecht voor diverse excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Livebeelden van de kerkuil en torenvalk

Livebeelden van de kerkuil en torenvalk

Tijdens het broedseizoen kunt u live meekijken in de nestkasten van onze collega's: de torenvalk en de kerkuil. Beide stelletjes legden eieren en kijk nu hoe de kleintjes opgroeien.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Kom ook naar de Natuurfeestdag

Op zondag 11 september van 11.00 tot 16.00 uur is het weer feest in Meijendel. Natuur, cultuur en lekker spelen gaan hand in hand op de jaarlijkse Natuurfeestdag.

Reconstructie Meijendelseweg

Van 1 september 2016 tot 1 maart 2017 gaat Dunea weer van start met werkzaamheden in Meijendel. Dit jaar vooral aandacht voor de reconstructie van de Meijendelseweg.

Schone rivier staat op eerste plaats tijdens Big Jump

Na een grondige warming-up, onder leiding van Beau van Erven Dorens, waagden 200 mensen op 9 juli een sprong in de Afgedamde Maas. Met deze sprong wilden we aandacht vragen voor een schone rivier.

Terug van vakantie? Kraan doorspoelen!

Noteer in uw agenda: Spoel bij thuiskomst van uw vakantie de kranen in huis 1 minuut door. Zo krijg je weer lekker vers, koel water.