De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Staatsbosbeheer en Dunea versterken samenwerking. Natuur grote winnaar

Duinbeheerder Dunea en Staatsbosbeheer gaan hun samenwerking voor natuur in Zuid-Holland versterken. Het ‘groenfonds Staatsbosbeheer’ dat tot stand is gekomen uit de overeenkomst tussen de partijen...

Extra toelichting jaarafrekening Hillegom

Rond 2 februari ontvangen klanten in Hillegom de jaarafrekening. Hierop staat voor het eerst ‘precario’ vermeld omdat de gemeente over 2016 precariobelasting doorbelast. Dunea verdeelt deze kosten.

Dunea brengt recreatiekaart ‘Natuurgebieden Zuidwest Den Haag, bewegen in de natuur’ uit

Dunea, ZHL, IVN, Florence, Reakt, Parnassiagroep, K.W.B.N en S.V. Loosduinen hebben een gezamenlijke recreatiekaart gemaakt.

Dunea blij dat plannen van minister in ijskast gaan

Dunea is blij dat de plannen van minister Melanie Schultz, van Infrastructuur en Milieu, met betrekking tot het opheffen van het algemene bouwverbod langs de kust, in de ijskast gaan. Zij belooft...