De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Recordverbruik op warmste 1 juli ooit

Nog nooit werd er zoveel drinkwater afgenomen in het leveringsgebied van Dunea. Met 271 miljoen liter had Dunea op woensdag 1 juni een nieuw record te pakken.

Is uw e-mail adres bekend bij Dunea?

Is uw e-mailadres bekend bij Dunea? Zo ja? Dan ontvangt u komend jaar uw post wellicht digitaal. Efficiënt, veilig en snel. En ook nog eens goed voor het milieu, want minder papierverbruik.

Jaarverslag 2014: Dunea een sterk merk

"Het jaar 2014 was een jaar waarin opnieuw stappen zijn gezet in het kader van Koers 2015. De introductie van de nieuwe naam is succesvol verlopen. Het logo en de kleuren zorgen voor een...

Wandel virtueel door de duinen

Vanaf nu kunt u op dunea.nl onze gemarkeerde wandelroutes bekijken in een nieuwe digitale wandelkaart. Ga goed voorbereid op pad en doe thuis alvast een virtuele wandeling door de duinen!