De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Inname uit de Lek hervat

Dunea hervat de inname van water uit de Lek. Het water dat naar de drinkwaterproductielocaties gaat, voldoet aan de kwaliteitseisen om er betrouwbaar drinkwater van te maken.

Als de storm gaat liggen

Dik twee weken geleden raasde een fikse zomerstorm langs de Hollandse kust. Zo'n storm is als een fikse wind door je haren: op z'n tijd lekker en goed. Voor de natuur is het prima; voor...

Dunea blij met beslissing minister Kamp over schaliegas

Op vrijdag 10 juli heeft de ministerraad op voordracht van minister Kamp besloten de komende vijf jaar geen commerciële opsporing en winning van schaliegas toe te staan in Nederland. Dunea is blij...

Groot zonnepark op productielocatie Scheveningen

Dunea gaat medio oktober 2015 zonnepanelen installeren op de productielocatie Scheveningen.