De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Dunea draagt bij aan restauratie Bourdonklok

Op 4 mei jl tijdens dodenherdenking gebeurde het onmogelijke op de Waalsdorpervlakte in Den Haag. De klepel van de Bourdonklok viel tijdens het defilé naar beneden. Wat volgde was totale stilte....

Sheep in de city

Van 23 mei t/m 13 juni is in het stadhuis Den Haag de tentoonstelling Sheep in the City te zien. De schapen van Dunea uit Meijendel zorgen voor de wol!

Legitimatie? Vraag ernaar!

Waterkwaliteit meten we van bron tot kraan. Dunea laat een onafhankelijk laboratorium controles op waterkwaliteit uitvoeren bij mensen thuis. Deze mensen zullen zich altijd legitimeren.

Ruim 10.000 Nederlanders ondertekenen petitie Overal Kraanwater Graag

Binnen een week hebben meer dan 10.000 Nederlanders de petitie Overal Kraanwater Graag getekend. Ben je het hiermee eens, teken dan de petitie op overalkraanwatergraag.nl. Met de handtekeningen...