Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

De Tapuit is dinsdag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt bij het bezoekerscentrum terecht voor diverse excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Livebeelden van de kerkuil en torenvalk

Livebeelden van de kerkuil en torenvalk

Tijdens het broedseizoen kunt u live meekijken in de nestkasten van onze collega's: de torenvalk en de kerkuil. Beide stelletjes legden eieren en kijk nu hoe de kleintjes opgroeien.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Bekijk de timelapse van de geslaagde open dag Kikkervalleien

Enthousiaste gezichten tijdens de open dag Kikkervalleien afgelopen zondag in Meijendel. Dit unieke gebied gaat eenmaal per jaar open voor bezoekers en ook dit jaar kijken we terug op een zeer...

Spring mee voor de schone rivier

Dunea en de natuur en milieufederatie Gelderland organiseren op 9 juli een BigJump op het zwemstrand bij camping De Rietschoof in Aalst. Zorg dat je er bij bent

Terug van vakantie? Kraan doorspoelen!

Noteer in uw agenda: Spoel bij thuiskomst van uw vakantie de kranen in huis 1 minuut door. Zo krijg je weer lekker vers, koel water.

Jaarbericht 2015: op naar een nieuwe Koers

Het jaarbericht 2015 is verschenen en te downloaden op deze site. Nieuw dit jaar is dat Dunea ook een jaarmagazine uitbrengt, waarin medewerkers hun passie voor duin & water tonen.