De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Ga mee op ontdekkingstocht door het Toverbos

In de Tapuit krijgen kleuters en peuters vanaf 17 oktober toverkracht in de tentoonstelling het Toverbos. In een bos met echte bomen gaan kinderen op avontuur en leren ze van alles over de bosdieren.

Afgedamde Maas weer bron voor drinkwater

Dunea heeft de Afgedamde Maas weer in gebruik genomen als bron voor de drinkwaterproductie.

Snoeken Dunea hoofdrolspelers in opvolger De Nieuwe Wildernis

De snoeken die leven in de kraakheldere infiltratieplassen van Dunea zijn één van de hoofdrolspelers van de film ‘Holland, Natuur in de Delta’ die morgen in 150 bioscopen in Nederland in première...

Natuurfeestdag trekt ruim 3.000 bezoekers

Spelende kinderen, lachende ouders en veel trotse vrijwilligers en dat allemaal in een heerlijk zonnetje: de Natuurfeestdag 2015 was een groot succes!