De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Handen ineen voor waterkwaliteit Afgedamde Maas

Vandaag hebben negen partijen de handen ineengeslagen om de waterkwaliteit van onze drinkwaterbron te beschermen en te verbeteren. Een mijlpaal in de bescherming van ons drinkwaterinnamepunt in...

Nieuwe trap duiningang Roggewoning

De 40 meter lange trap aan de Roggewoning is weer klaar voor gebruik! En... voor de sportieve duinbezoekers van Meijendel: hij telt nu 1 trede meer. :-)

Nominatie Maintenance Manager of the Year

Hans Peters, teammanager Werktuigbouw en Infra bij Dunea, is genomineerd voor de verkiezing van ‘Maintenance Manager of the Year 2015’.

Precariobijdrage voor zoetermeerders

Klanten in Zoetermeer zien dit jaar voor het eerst 'precariobijdrage' op hun jaarafrekening staan. De gemeente heft in 2015 namelijk voor het eerst precariobelasting op waterleidingen.