De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit, Bezoekerscentrum Dunea

De Tapuit is dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt bij het bezoekerscentrum o.a. terecht voor mooie excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Verbeter het leven van duizenden Tanzanianen!

Tabora is een zeer arme en afgelegen streek in het noordwesten van Tanzania. Veilig drinkwater is er slechts voor een derde van de gezinnen. Om aan water te komen moeten vrouwen en kinderen lang reizen. Mensen worden ziek door vervuild water, gebrek aan sanitaire voorzieningen en slechte hygiëne. Met uw hulp kan Simavi ruim 10500 dorpelingen in Tabora toegang geven tot veilig drinkwater, toiletten en goede hygiëne.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws

Duin en water zonder zwerfvuil

Op zaterdag 25 april opent Dunea in haar bezoekerscentrum, De Tapuit een nieuwe tentoonstelling 'Duin en water zonder zwerfvuil'.

Openbare tapkranen weer open

Er kan weer een lekker fris bidonnetje drinkwater worden getapt onderweg bij de Dunea tapkranen. Helemaal gratis. Tijdens de winterperiode waren de meeste tappunten weggehaald om schade door...

Dunea's Hans Peters Maintenance Manager of the Year!

Hans Peters, teammanager Werktuigbouw en Infra bij Dunea, is verkozen tot ‘Maintenance Manager of the Year 2015'. Dunea is supertrots op de manager die zijn team laat excelleren door zijn visie.

Scholieren Wandelen voor Water

Zes kilometer lopen met zes liter water op je rug. Om te ervaren hoe zwaar dat is, lopen 300 leerlingen van zes scholen op 18 maart van het Museon naar onze watertoren in Scheveningen.