Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

Dagje uit? Kom naar De Tapuit!

De Tapuit is dinsdag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt bij het bezoekerscentrum terecht voor diverse excursies en leuke (kinder)activiteiten. Er is altijd wel iets te beleven!

De vogels zijn gevlogen

De vogels zijn gevlogen

Tijdens het broedseizoen kon u live meekijken in de nestkasten van onze collega's: de torenvalk en de kerkuil. Beide stelletjes legden eieren en de kleintjes vlogen uit. Kijk hier terug op een mooi seizoen in ons duingebied.

Storingen en onderhoud

Kijk of er bij u in de buurt werkzaamheden zijn.
Postcode *

Huisnummer
* = verplicht
U kunt hier het volledige overzicht bekijken of zoeken op plaatsnaam.

Nieuws Nieuws

Grote warmte: drink voldoende water

Wacht niet tot je dorst krijgt, maar drink regelmatig een glas kraanwater. Dorstgevoel treedt op wanneer meer dan 2% van je lichaamsgewicht aan water wordt onttrokken aan de weefsels. Het lichaam...

Wees alert op valse e-mails en telefoontjes

Voor het verbruik van kraanwater vraagt alleen Dunea om uw watermeterstand. Heeft u een e-mail ontvangen of een telefoontje gekregen om uw watermeterstand door te geven? Let dan goed op.

Kom naar de Natuurfeestdag

Op zondag 11 september van 11.00 tot 16.00 uur is het weer feest in Meijendel. Natuur, cultuur en spelen gaan hand in hand op de jaarlijkse Natuurfeestdag.

Voorbereiding reconstructiewerkzaamheden Bleizo gestart

Voor Bleizo, het OV-vervoersknooppunt dat in 2018 in gebruik moet zijn, is Dunea gestart met de voorbereidings-werkzaamheden voor het verleggen van één van onze twee transportleidingen.