Fris uit de kraan in een prachtige karaf 

Dunea is trots op het water dat uit de kraan stroomt. We winnen en zuiveren het dan ook met veel passie in Nationaal Park Hollandse Duinen. Zo’n 'natuurlijk watertje' verdient het om volop in de horeca geschonken te worden. Dat kan vanaf nu in één van de stijlvolle karaffen die je als horecaondernemer gratis van ons krijgt. Bestel ze meteen!

Wat?

Om ons mooie duinwater te promoten, ontvang je twaalf karaffen. Bij de karaffen vind je een deursticker, zodat gasten meteen zien dat je duurzaam Duinwater schenkt. Uiteraard kun je gasten ook met (bijvoorbeeld) tafelkaartjes op de verfrissende service wijzen. Als je meedoet, krijgt jouw horecagelegenheid een ereplekje op onze kraanwaterkaart en aandacht in sociale media.

Waarom?

Omdat Duinwater niet alleen verfrissend lekker, maar ook verfrissend duurzaam is. Het wordt lokaal gewonnen en gezuiverd. Er komt geen vrachtwagen aan te pas. En er zijn geen plastic verpakkingen voor nodig. Goed nieuws dus voor gasten en horecaondernemers die duurzaamheid een warm hart toedragen.

Hoe?

De twaalf gratis karaffen bestel je hier (vergeet niet akkoord te geven op de voorwaarden). Het duinwater zelf tap je gewoon uit de kraan. Bied het aan voor een klein bedrag. Of laat je groene hart spreken en serveer het als 'service van de zaak'. Wil je meer karaffen bestellen? Dan kun je hetzelfde formulier gebruiken. Een doos met zes exemplaren kost € 52 (incl. verzendkosten).

Doen?

Fijn! Vraag de gratis karaffen aan en we verpakken ze in natuurlijke inpakchips die je gewoon in de groenbak mag gooien. Belangrijk: de karaffen zijn populair, dus houd rekening met een levertijd van ongeveer een week.