Activiteitencentrum

Huur het activiteitencentrum

Het activiteitencentrum van Dunea, gelegen naast De Tapuit, is een fantastische locatie voor bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of bijeenkomst. De ruimte ligt middenin de mooie natuur van Meijendel. De sfeervolle en inspirerende ruimte is de perfecte plek voor jouw bijeenkomst!

Faciliteiten

Vergaderen in het activiteitencentrum kan momenteel ivm het coronavirus met maximaal 9 personen. Er is een beamer, flip-over en koffie/thee aanwezig. Internet is op verzoek beschikbaar. Voor een lunch of een heerlijke pannenkoek kun je terecht in het naastgelegen pannenkoekenrestaurant Boerderij Meyendel.

Kosten

Het afhuren van het activiteitencentrum kost voor een dagdeel € 234,00 en een hele dag kost € 416,00 inclusief 21% BTW. Maatschappelijke, aan Dunea gerelateerde organisaties, geven wij een korting van 50%.

Beschikbaarheid

Een dagdeel duurt 4 uur. Het ochtenddeel duurt van 8.30 tot maximaal 12.30 uur. Het middagdeel is beschikbaar vanaf 13.00 tot maximaal 17.00 uur. Als je het activiteitencentrum de hele dag boekt, heb je beschikking over de ruimte van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Wil je reserveren, dan kan dat via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt binnen zeven werkdagen een reactie. Voor vragen kun je natuurlijk mailen naar bezoekerscentrum@dunea.nl.

Activiteitencentrum huren

De velden met een * zijn verplicht. In verband met de landelijke afspraken rondom het Coronavirus zijn De Tapuit en het activiteitencentrum tot en met 31 maart gesloten.