Banner Image
Bezoek Corpus

Bezoek Corpus en beleef in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens'. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van Corpus!

Ga naar de website van Corpus

Corpus

Fietsen in de duinen bij CORPUS in Oegstgeest

CORPUS 'Reis door de mens' in Oegstgeest en Dunea hebben de ambitie om jong en oud bewuster te maken van de relatie tussen het drinken van kraanwater en gezondheid. Een nieuwe stap in deze samenwerking is de Dunea fietsopstelling in de Medische Infotheek van CORPUS ‘reis door de mens' in Oegstgeest.
 
Bezoekers van CORPUS kunnen hier vanaf 6 juni fietsen en door middel van een kennisquiz hun kennis over water drinken op peil brengen. De fietsopstelling staat in een duinlandschap en neemt de fietser virtueel mee op een tocht door de duinen tussen Monster en Katwijk. Hier produceert Dunea jaarlijks zo'n 73 miljard liter lekker en betrouwbaar duinwater.
 
Burgemeester Els Timmer van Oegstgeest en directeur Piet Jonker van Dunea nemen de Dunea fietsopstelling op woensdag 6 juni gebruik. Wilt u CORPUS bezoeken? Klik dan hier om naar de website van CORPUS te gaan.