Vergaderen in de duinen

Op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie voor uw presentatie, vergadering of brainstorm? Dan bent u bij De Tapuit aan het juiste adres! Het activiteitencentrum van Dunea, gelegen naast De Tapuit, is dé plek om ontspannen te vergaderen op een unieke locatie midden in de prachtige natuur van Meijendel.

Faciliteiten 

Vergaderen in het activiteitencentrum kan met maximaal 25 personen. Voor lezingen en workshops biedt het centrum plaats voor maximaal 40 personen. Het activiteitencentrum is voorzien van alle faciliteiten, zoals: een beamer, flip-over en koffie/thee. Toegang tot internet is op verzoek beschikbaar. Voor een lunch of een heerlijke pannenkoek kunt u terecht in het naastgelegen pannenkoekenrestaurant Boerderij Meyendel.

Combineren met een uitstapje of activiteit

Door de geweldige locatie is een uitstapje of activiteit makkelijk in te passen in uw dagprogramma. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Wandelvergaderen

Dunea biedt naast een zeer unieke vergaderlocatie in een natuurlijke omgeving ook de mogelijkheid om te vergaderwandelen. Wandelvergaderen is ideaal: om te brainstormen rond een specifiek thema, voor het werkoverleg of voor een gesprek tussen twee personen. Al wandelend kunt u beter nadenken. Uit het vertrouwde kader stappen zorgt voor een nieuw elan en geeft u meer energie en creativiteit.

Meer informatie en reserveren

Via dit formulier kunt u een aanvraag insturen voor de huur van het activiteitencentrum. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Een dagdeel kost € 225,00 en een hele dag kost  € 400,00 inclusief 21% BTW. Maatschappelijke, aan Dunea gerelateerde organisaties kennen wij een korting toe van 50%.

Een dagdeel duurt 4 uur. Het ochtenddagdeel duurt van 8.30 tot maximaal 12.30. Het middagdagdeel is beschikbaar vanaf 13.00 tot maximaal 17.00. Als u het activiteitencentrum de hele dag boekt, heeft u beschikking over de ruimte van 8.30 tot 17.00 uur.

Over de mogelijkheden in en om het activiteitencentrum kunt u contact opnemen met De Tapuit via 088 347 48 49. U kunt ook een e-mail sturen naar bezoekerscentrum@dunea.nl.