Excursie op productielocatie Scheveningen

Benieuwd naar waar uw drinkwater vandaan komt? Inwoners (vanaf 16 jaar), MBO en HBO studenten en bedrijven binnen het Dunea leveringsgebied kunnen onze productielocatie in Scheveningen bezoeken. Groepen die zich hiervoor aanmelden, worden door een deskundig medewerker van Dunea rondgeleid. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

Van duinwater tot drinkwater

De excursie begint met koffie en/of thee en een inleiding over de waterwinning en het drinkwaterproces. Daarna volgt een rondleiding langs de infiltratieplas, ontharding, snelfilters, langzame zandfilters en de watertoren. De hele zuivering van bron tot kraan komt aan de orde. Aansluitend kan naar wens een duinwandeling worden gemaakt. Legitimatie is verplicht.

Praktische informatie

  • De excursie op productielocatie Scheveningen is bestemd voor inwoners (vanaf 16 jaar), MBO en HBO studenten en bedrijven binnen het Dunea leveringsgebied.
  • Het maximum aantal deelnemers per groep is 20 personen. Maximaal 2 groepen tegelijk.
  • De excursie duurt 2,5 uur. Een groepsexcursie met duinwandeling duurt 4,5 uur (inclusief registratie (legitimatie) en ontvangst).
  • Het is mogelijk een excursie te boeken van maandag t/m vrijdag.
  • Het startpunt is de productielocatie in Scheveningen.
  • De kosten voor een groepsexcursie bedragen € 225,-. Een excursie inclusief duinwandeling bedraagt € 350,-.
  • Voor MBO en HBO studenten bedragen de kosten voor een groepsexcursie € 112,50 (kosten voor schoolexcursies worden gedeeltelijk gesponsord door Dunea). Een excursie inclusief duinwandeling bedraagt € 175,-. Voor scholen moet er ten minste één begeleider per 10 studenten aanwezig zijn.
  • Dunea behoudt zich het recht om te allen tijde een excursie niet door te laten gaan indien hier gegronde redenen voor zijn (bijvoorbeeld weersomstandigheden).

Meer informatie en reserveren

Voor meer informatie en reserveren kunt u een e-mail sturen naar bezoekerscentrum@dunea.nl. Graag uiterlijk drie weken voor aanvang van uw excursie reserveren.

Betaling

Na reservering ontvangt u een factuur. Prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor 2017.